Kettlebell En Afvallen

afvallen-met-kettlbell-trainingDe kettlebell is een uitstekend wapen in de strijd tegen overtollig lichaamsvet. Veel afslank programma’s richten zich uitsluitend op dieet. Het belang van beweging wordt vaak over het hoofd gezien. Gezond en effectief afvallen is echter een combinatie van gezonde voeding en voldoende beweging.

Bewegen kan natuurlijk op ontelbare manieren. Wil je echter snel vet verbranden, dan is kettlebell training een van de beste en snelste manieren om dit te doen.

Wat maakt de kettlebell zo’n goed middel om vet te verbranden?

Maximum resultaten in minimale tijd

Met kettlebell oefeningen train je alle belangrijke spiergroepen in je lichaam tegelijkertijd. Dit maakt de training zeer intensief, waardoor je lichaam veel sneller vet verbrandt dan wanneer je maar één of twee spiergroepen tegelijk traint. De intensitiet van de oefeningen zorgt voor snellere resultaten in kortere tijd. Iets wat zeer goed van pas komt binnen de drukke levensstijl van de meeste mensen.

Een bijkomend voordeel is dat je de oefeningen makkelijk thuis kunt doen. Je hoeft dus niet op en neer naar de sportschool. Dit maakt de drempel om regelmatig te trainen natuurlijk een stuk lager.

Versnelde stofwisseling – de hele dag lang.

Spieren verbranden ook calorieën in rust om zichzelf in stand te houden. Meer spieren betekent dus een hogere ruststofwisseling. Met kettlebell training bouw je binnen korte tijd de spieren van je hele lichaam op. Dit betekent een snellere stofwisseling en dus een snellere vet verbranding.

Beter functioneren

Met kettlebell oefeningen vergroot je je functionele spierkracht. Naast het ontwikkelen van een mooi en strak lichaam, zul je ook alle fysieke activiteiten beter kunnen uitvoeren. Je zult een verbetering in sportpestaties bemerken. Ook je conditie en je flexibiliteit zullen verbeteren. Het resultaat is een beter functionerend lichaam.

Dit zal je ook motiveren om de oefeningen te blijven doen. Hierdoor kom je in een positieve spiraal die leidt tot het strakke, mooie en gezonde lichaam waar je altijd al van droomde.

Ben je klaar om de stap te zetten naar een strakker, gezonder en krachtiger lichaam? Haal dan nu aller voordelen van kettlebell training in huis met deze cursus.


Gerelateerde Artikelen:

Kettlebell Oefeningen voor een Platte Buik: Veel mensen denken dat ze door het doen van honderden cunches of sit-ups van hun buikvet af kunnen komen. Ontdek waarom buikspieroefeningen niet de oplossing zijn als je een strakke buik wilt en hoe kettlebell oefeningen je kunnen helpen om dit doel wel te bereiken.

Welke kettelbell is geschikt voor mij? Om de juiste kettlebell te kiezen moet je rekening houden met leeftijd, geslacht en fitness niveau. Leer welk gewicht het beste bij je past.

Share

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.