Kettlebell Set Kopen

kettlebells kopenKettlebell sets bestaan uit 3 of 4 losse kettlebells van verschillende gewichten. Hoewel je met één enkele kettlebell wel even vooruit kunt, komt er waarschijnlijk een moment dat je toe bent aan een zwaardere.

Het kopen van een set kettlebells geeft je de mogelijkheid om af te wisselen en zorgt ervoor dat het gewicht van je kettlebell mee kan groeien met je fitness niveau. Door ze als set te kopen ben je vaak ook een stuk goedkoper uit dan wanneer je ze los zou moeten aanschaffen.

Om het maximale uit kettlebell oefeningen te halen is het belangrijk dat je het gewicht kiest dat het beste past bij je huidige fitness niveau. Zie ook: Welke kettlebell is geschikt voor mij

Kettlebell Sets

Kies hieronder de set kettlebells die het beste past bij jouw huidige conditie. Voor zowel beginners als doorgewinterde sporters zijn er passende oplossingen.

Kettlebell Set 4 Stuks, Gietijzer- 4 kg 8 kg 12 kg en 16 kg

kettlebell-set-4-stuks
Met zijn beginnersgewicht van 4 kg is deze kettlebell set een goede keuze voor mensen die al een tijd niets aan hun conditie hebben gedaan en graag weer willen gaan sporten. De set bestaat uit 4 losse kettlebells van 4, 8, 12 en 16 kilo.

Bekijk op Bol.com >>


Kettlebell Set 3 Stuks, Gietijzer- 12 kg, 16 kg en 20 kg

kettlebell-set-3-stuks
Met zijn startgewicht van 12 kg en eindgewicht van 20 kilo is deze kettelbell set een goede keus voor vrouwen met een goede conditie of mannen die weer willen beginnen met sporten. Ook als je samen met je partner wilt gaan sporten is deze set een uitstekende keuze.

De kettlebells hebben een rubberen voet. Dit zorg voor bescherming en voorkomt krassen op laminaat, houten vloeren en tegels.

Bekijk op Bol.com >>


Russian Kettlebellset 8 stuks, gietijzer – 4 kg 8 kg 12 kg 16 kg 20 kg 24 kg 28 kg en 32 kg

set-kettlebells-8-stuks
Deze 8-delige kettlebell set zorgt ervoor dat zowel de prilste beginner als de meest doorgewinterde sporter altijd het maximale uit zijn of haar training kan halen. Met gewichten variërend tussen de 4 kg en de 32 kg ben je ervan verzekerd dat je altijd het juiste gewicht voor iedere oefening hebt… ongeacht je fitness niveau.

Bekijk op Bol.com >>


Kettlebell Cursus op DVDHeb je nog nooit met een kettlebell getraind? Dan raden we je aan om de  Nederlandstalige Kettlebell Workout DVD cursus te volgen. Deze geeft duidelijke, stap-voor-stap uitleg van de verschillende oefeningen. Je krijgt ook goed gestructureerde workouts die je op een effectieve en veilige manier naar een strakker, sterker en gezonder lichaam helpen.

Bij de cursus zit ook een kettlebell naar keuze inbegrepen zodat je meteen aan de slag kunt. De workouts zijn zo opgebouwd dat je eenvoudig met de DVD’s mee kunt trainen.


Terug naar Kettlebell Kopen >>


Gerelateerde artikelen:

Share