Kettlebell Kopen

 

Via deze pagina kun je een kettlebell kopen. Ook kun je hier de complete Kettlebell Workout dvd cursus bestellen. Met een kettlebell haal je een geweldig middel in huis om je hele lichaam te trainen. Heb je nog nooit met een kettlebell getraind? Dan is het aan te raden om te beginnen met de onderstaande kettlebell dvd cursus (inclusief kettlebell naar keuze). Het juist aanleren van de oefeningen is belangrijk om blessures te voorkomen. Als je wel al ervaring hebt met kettlebell training, dan kun je hier ook losse kettlebells kopen. Zet nu de stap naar een strakker, gezonder en sterker lichaam.


Kettlebell Cursus

Nederlandstalige Kettlebell DVD cursus inclusief een kettlebell naar keuze.

Kettlebell Cursus op DVD

Met behulp van deze Nederlandstalige kettlebell cursus leer je stap voor stap hoe je de kettlebell moet gebruiken. Van de basis zoals warming-up en stretch oefeningen tot de gevorderde kettlebell oefeningen. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Je hoeft alleen maar de DVD’s aan te zetten en mee te doen.

Iedereen kan deze oefeningen doen, ongeacht fitness niveau. Je hebt voor alle oefeningen maar één kettlebell nodig, en deze is bij de cursus inbegrepen.

De cursus bestaat uit:

  • Kettlebell Workout DVD 1: Vet verbranding Programma
  • Kettlebell Workout DVD 2: Buikspieren Programma
  • Kettlebell Workout DVD 3: Benen Programma
  • Kettlebell Workout DVD 4: Conditie en Total Body Programma
  • Kettlebell Workout Bonus DVD: Kettlebell Vet-Killer 20 min. Workout
  • Kettlebell naar keuze

Klik hier voor uitgebreide informatie over deze cursus en om hem te bestellen.

Bij aankoop van de cursus ontvang je ook nog de volgende bonussen:

  • 12 Weeks Online Coaching Programma
  • Het e-book “Superverbrander Methode: Kettlebell Editie”

Losse Kettlebell Kopen

De originele Kettlebells bestaan uit een roestvrije gietijzeren kogel met een stevig handvat. Ze hebben een diameter van circa 12 tot 30 cm, afhankelijk van het gewicht. De vorm van een kettlebell is ideaal om ballistische (cardio) en grind (kracht) oefeningen mee uit te voeren. De kettlebell is zeer geschikt voor het ontwikkelen van functionele kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Hoewel kettlebells tegenwoordig in allerlei soorten en maten komen is, wat mij betreft, de originele kettlebell nog steeds de beste keuze.

De meest voorkomende gewichten van kettlebells zijn : 4 kg, 8 kg, 16 kg, 20 kg, 24 kg, 28 kg, 32 kg, 36 kg en 40 kg.

Weet je niet zeker met welk gewicht je het beste kunt beginnen? Klik hier om te ontdekken welke kettlebell voor jou het meest geschikt is.

Als je nog nooit met een kettlebell getraind hebt dan is het zeker aan te raden om te beginnen met de bovengenoemde cursus of de oefeningen te leren via een erkende kettlebell instructeur. Heb je wél al ervaring met kettlebell training en wil je een losse kettlebell kopen? Dat kan. Via de onderstaande links kun je kettlebells kopen in alle gewichtsklasses. Bestellingen gaan vertrouwd en veilig via Bol.com.


Russian-Kettlebell 4 kg

Russian Kettlebell 4 Kg

Gietijzeren kettlebell van 4 Kg. Deze is het meest geschikt voor vrouwen boven de 65 of vrouwen met een lage belastbaarheid die al lang niets aan sport gedaan hebben.

Bestellen via Bol.com >>


Russian-Kettlebell 8 kg

Russian Kettlebell 8 Kg

Het beste gewicht om mee te beginnen voor vrouwen onder de 65 die blessure vrij zijn.

Bestellen via Bol.com >>


Russian-Kettlebell 12 kg

Russian Kettlebell 12 Kg

Beste gewicht voor vrouwen met een goede fysieke conditie, mannen van boven de 65 of mannen met een slechte belastbaarheid.

Bestellen via Bol.com >>


Russian-Kettlebell 16 kg

Russian Kettlebell 16 Kg

Het meest geschikte gewicht voor mannen onder de 65 die blessure vrij zijn om mee te beginnen. Ook voor sterke vrouwen die hun kettlebell training naar een hoger niveau willen tillen.

Bestellen via Bol.com >>


Russian-Kettlebell 20 kg

Russian Kettlebell 20 Kg

Beste gewicht voor mannen met een goede conditie en mannen die de basis kettlebell oefeningen goed onder de knie hebben.

Bestellen via Bol.com >>


Russian-Kettlebell 24 kg

Russian Kettlebell 24 Kg

Voor mannen met een goede conditie die hun training naar een hoger niveau willen tillen.

Bestellen via Bol.com >>


kettlebells-assortiment

Alle kettlebells

Je kunt kettlebells kopen in allerlei soorten en maten. Van plastic tot staal en van verstelbaar tot ‘ergonomisch’ gevormd. Persoonlijk blijf ik voorstander van de originele gietijzeren kettlebell. Deze is zeer duurzaam en heeft (vind ik) de beste prijs/kwaliteit verhouding. Als je het meest geschikte gewicht kiest voor jou persoonlijk, dan kun je met één kettlebell heel lang vooruit. Het is het dan ook zeker waard om meteen een goeie te kopen.

Zoek je een ander gewicht, vorm of type?

Klik Hier voor het volledige assortiment kettlebells verkrijgbaar via Bol.com…


Veelgestelde Vragen Bij Het Kopen Van Een Kettlebell:

kettlebell kopen vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen met betrekking tot het kopen van een kettlebell. Waar moet je op letten en welk type kun je het beste kiezen?

Klik Hier

Share
 Posted by at 13:01